Nijmegen-marssi 2023?

5 helmi, 2023 | Petri | No Comments

Nijmegen-marssi 2023?

Olen aina viettänyt terveelistä ja liikunnallista elämään, viime aikoina on ollut mielessä kuitenkin kestävyyskunnon ja maksimaalisen hapenottokyvyn parantaminen, koska tällä saralla on parantamisen varaa. Lisäksi harrastukset ovat ohjanneet eräilyn ja luontokuvauksen suuntaa, eikä ole haittaa, jos erämaareissuilla kestävyyskunto on kohdillaan. Päätin tänään aloittaa Garminin/Jeff Galloway 21 viikon kestävyysharjoittelun ja kuinka olla ystäväni Antti osasi lukea ajatuksia ja alkoi yllyttämään yllytyshullua Nijmegen 2023 sotilasmarssille heinäkuussa -23. Marssi kestää 4 päivää ja jokaisena päivänä taivalletaan maraton eli 4 x noin 40km tai enemmän. Näillä näkymin otan haasteen vastaa, mutta pitänee kuitenkin jutustella asiasta työpaikkalla, kun marssi sijoittuu kesälomakaudelle. Tosin olen aika itsepäinen päätöksiä tehdessä ja työkuviot hakevat tällä hetkellä paikkaansa. Muutoksia todennäköisesti tulee, koska olen nyt 50% ammatinharjoittaja ja 50% palkallinen. Kahta työtä on välillä vaikea sovittaa yhteen ja lisänä vielä opiskelut. Kun on liikaa hommia, niin lopputuloksena on stressi ja vaatimattomat tulokset. Eniveis hakemus marssille on kuitenkin jo täytetty valmiiksi 😉

Jos ja kun teen päätöksen osallistumisesta, niin aloitin tässä jo varmuudeksi blogin.

Kestävyystavoitteet joka tapauksessa heinäkuulle ja tänään tehty Gallowayn ensimmäinen harjoitus eli vertailujuoksu, joka laittoin puuskuttamaan eli oikeilla jäljillä ollaan tuon kestyvyyskunnon parantamisen suhteen. Lisäksi aion käydä salilla, kamppailemassa ja reppuretkillä sekä nukkua ja syödä hyvin. Mukava kevät ja kesä siis tulossa. Paljon ahertamista sen eteen, että heinäkuussa jalat ovat turvoksissa ja rakkuloilla.

Tästä se lähtee

Write Reviews

Leave a Comment

Please Post Your Comments & Reviews

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

No Comments & Reviews