Hyvää Uutta Vuotta!

1 tammi, 2023 | Petri | No Comments

Hyvää Uutta Vuotta!

Vuosi 2022 on takana ja uudet huikeat haasteet ovat edessä. Paljon on ajatuksia, tavoitteita ja haaveita mielessä. Saa nähdä mitä kaikkea sitä saadaan aikaan. Vuoden ensimmäinen päivä alkoi minulla ensiaputaitojen kertauksella, kun oli aika päivittää EA1 seuraavaksi kolmeksi vuodeksi. Pitkälti tuttuja asioita, mutta kertaus on opintojen äiti. Suoritin tällä kertaa EA1-kurssin verkko-opintona, koska lähikoulutukset eivät sopineet millään kalenteriin. Verkkokurssi toimi https://www.uskallaauttaa.fi/ kautta erittäin hyvin. Suosittelen lämpimästi, mutta jos et ole aikaisemmin harjoitellut käytännön asioita esim. elvytystä, niin lähikoulutus on paras vaihtoehto. Fysioterapeutin ammatti on ikuista itsensä kehittämistä ja viikolla 2-23 alkaa yksi tulevan vuoden haasteista neurologisen kuntoutuksen erikoistumisopinnot.

Menestystä ja terveyttä vuodelle 2023!

t. Petri

Write Reviews

Leave a Comment

Please Post Your Comments & Reviews

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

No Comments & Reviews